top of page

Papieren zakken, kartonnen dozen, kranten, folders, print- en schrijfpapier, tijdschriften en boeken? Bongaerts Recycling realiseert hergebruik

Inzameling en ophaling van oud papier en karton

Oud papier en kartonafval is de belangrijkste grondstof voor nieuw papier en karton. Meer dan 75% van al het papier en karton dat wij gebruiken, wordt ingezameld en gerecycleerd. Elke dag komt u in contact met gerecycleerd papier. Denk bijvoorbeeld aan de krant die u vanochtend las, de kartonnen dozen waarin uw pakketje wordt bezorgd, het papier in uw printer of het schrijfblok waar u notities op maakt. Door uw papierafval te sorteren en te recycleren, werkt u mee aan een beter milieu en een betere toekomst.

Bongaerts Recycling is al vele jaren een betrouwbare partner in de inzameling en ophaling van oud papier en kartonafval. Wij bieden een periodieke dienstverlening aan bedrijven, overheden en particulieren. Bij ons kunt u terecht voor de juiste inzamelmiddelen om een optimale scheiding en vlot transport mogelijk te maken.

Particulieren

Huishoudelijk papier is echt alles: kartonnen en papieren verpakkingen, kaarten, folders, magazines, kranten, printpapier… Bekijk ons aanbod containers voor particulieren.

Professionelen

Papier- en kartonafval afkomstig van bedrijven en overheden bestaat vooral uit karton in diverse vormen en papieren dossiers. Het is ook mogelijk om eerst uw papieren dossiers en archieven te vernietigen vooraleer wij het meenemen voor de papierrecyclage. Wij hebben de juiste oplossing voor archiefvernietiging. Wenst u enkel een geschikte papiercontainer te huren? Bekijk dan ons aanbod containers voor professionelen.

Meer weten over de inzameling en recyclage van oud papier en kartonafval door Bongaerts Recycling? Neem dan vrijblijvend contact op!

Meer weten? 

Neem dan vrijblijvend contact op met Bongaerts Recycling voor meer informatie of een offerte!

bottom of page