top of page

Discrete en gecertificeerde archiefvernietiging volgens de regels van de kunst

Wij vernietigen periodiek of eenmalig uw papier en documenten op professionele wijze

Archief opruimen? 

Vraag informatie over de betrouwbare vernietigingsservice van Bongaerts Recycling!

Uw archief zit vol met vertrouwelijke informatie, maar soms nemen al die dozen en stapels papier te veel ruimte in. Daarnaast vergroot u met uitpuilende archiefkasten de kans op fraude of diefstal van gevoelige informatie en loopt u het risico op boetes als u niet aan de regelgeving voldoet. Regelmatig uw archief opruimen en vernietigen is hierdoor noodzakelijk.

Gesloten papiercontainers

Wilt u veilig uw archief opruimen en vernietigen? Als voorbereiding op archiefvernietiging verhuren wij gesloten papiercontainers. Deze containers hebben een gesloten deksel met solide metalen slot. In de deksel zit een brievenbus, waar documenten eenvoudig in kunnen, maar niet handmatig uit verwijderd kunnen worden. De papiercontainer heeft het formaat van een reguliere container, met een inhoud van 240 liter (circa 25 volle ordners), en past door elke deuropening.

Veilig en betrouwbaar

Het vernietigen van documenten en archiefstukken is een zaak van vertrouwen. Wij staan garant voor 100% betrouwbare archiefvernietiging in alle discretie. Voor de klus schakelen wij speciaal personeel in dat uw papier en documenten professioneel vernietigt in een aparte ruimte.

Vernietigingscertifcaat

Na het vernietigen van uw papier en documenten krijgt u een officieel vernietigingscertificaat. Dit document bevestigt dat uw vertrouwelijke informatie veilig is vernietigd. Bovendien kan u met dit certificaat aantonen dat u voldoet aan de huidige gegevens- en privacywetten.

Wilt u eenmalig of periodiek uw archief laten vernietigen? Neem contact op met Bongaerts Recycling in Houthalen-Helchteren (Limburg) voor deskundig advies of een vrijblijvende offerte.

bottom of page