top of page

Inzameling, afvalophaling en afvalverwerking van verschillende afvalstromen voor optimaal & duurzaam hergebruik

Wij recupereren om te recycleren

Meer weten? 

Neem dan vrijblijvend contact op met Bongaerts Recycling voor meer informatie of een offerte!

Bij ieder bedrijf ontstaat afval. Dankzij onze jarenlange ervaring in afvalbeheer en recyclage van verschillende afvalstromen kunnen wij maatoplossingen bieden voor bedrijfsafval en restafval. Wij
verzorgen een verantwoorde inzameling, transport en verwerking van afval voor bedrijven, overheden, organisaties en particulieren.

Afvalinzameling

Afval sorteren is een belangrijk startpunt voor afvalophaling. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, maken we de afvalverwerking een stuk eenvoudiger. Wij hebben dan ook diverse containers, vrachtwagens en andere inzamelmogelijkheden om het u als klant gemakkelijk te maken. Wij verhuren en plaatsen containers voor elk type afval.

Afvalophaling

Wanneer afval op een correcte manier is ingezameld, komen wij het bij u ophalen. Wij spreken samen met u een planning af wanneer Bongaerts Recycling het afval bij u komt ophalen. Natuurlijk kunt u uw afval ook zelf naar ons bedrijf brengen.

Afvalverwerking

De afvalverwerking verloopt bij ons strikt volgens de regels, veilig en milieuvriendelijk. Zo krijgt een groot deel van het afval weer een nieuwe bestemming. Dit is waar wij 100% voor gaan, want afval recycleren is waardevol.

Bongaerts Recycling (Houthalen-Helchteren, Limburg) helpt u van uw bedrijfsafval en restafval af. Wenst u meer informatie over afvalbeheer? Aarzel niet en neem contact met ons op. Ons team staat klaar om u verder te helpen.

bottom of page