Containerverhuur op maat met het oog op duurzame afvalverwerking

Selectief inzamelen met een keur aan containers

Bongaerts Recycling in het Limburgse Houthalen-Helchteren biedt een uitgebreid assortiment afvalcontainers aan. Deze containers zijn geschikt voor allerlei soorten afvalstromen, waaronder bedrijfsafval, puin- en bouwafval, glas, hout, groenafval, papier en karton, plastic en restafval. Elke afvalsoort vraagt een ander type container. Wij bieden voor elke situatie een aangepaste container. 

Type containers

Onze containerservice bestaat onder andere uit de volgende containers: 

  • Afzetcontainers
  • Rolcontainers
  • Zelfpersende containers
  • Duocontainers
  • Stationaire perscontainers
  • Bureauboxen
  • Knapzakken

Hoe werkt het?

Wanneer u een container wilt huren, neemt u het best contact met ons op (via het contactformulier, telefoonnummer of e-mailadres). We stemmen samen af wanneer we de container plaatsen en weer ophalen. Vervolgens leveren wij de container op afgesproken tijdstip en locatie. Onze specialisten halen de container op afgesproken datum op. Dit kan ook op afroep wanneer de container vol is.

Twijfelt u over het type container of het formaat? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Meer weten? 

Neem dan vrijblijvend contact op met Bongaerts Recycling voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Vraag een gratis offerte aan

Afzetcontainers

Afzetcontainers

Heeft u door uw bedrijfsactiviteiten grote hoeveelheden afval? Een afzetcontainer is ideaal en een veilige keuze voor het inzamelen van verschillende soorten afval. De container is enkel geschikt voor niet-gevaarlijk afval, zoals, hout
sloopafval, bouwafval, steenpuin, metaal, papier en karton, verpakkingsmateriaal en plastic afval.

Bij Bongaerts Recycling kunt u terecht voor de verhuur van afzetcontainers. De containers zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, bijvoorbeeld van een container van 12 m3 of 40 m3. Wij plaatsen de afzetcontainer op locatie en dit voor een bepaalde periode. Op een vooraf afgesproken tijdstip of op afroep komen wij de container ophalen. 

Wilt u een afzetcontainer huren? Neem contact met ons op en wij helpen u direct verder. Twijfelt u over het type container of de afmetingen? Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Rolcontainers

Rolcontainers

Een rolcontainer is geschikt voor diverse stromen bedrijfsafval, zoals restafval, PMD, glas, plastic, papier en karton. Voor welke afvalsoort de rolcontainer geschikt is, wordt eenvoudig weergegeven met een sticker op de container. 

Naargelang de hoeveelheid afval plaatsen wij een geschikte rolcontainer. De rolcontainers zijn beschikbaar in diverse afmetingen en volumes. Een kleine rolcontainer van 120 liter is bijvoorbeeld ideaal voor restaval van een industriële of horecakeuken. Ook wanneer u meer afval produceert, hebben wij een gepast formaat container. Bongaerts Recycling plaatst de rolcontainers op afgesproken locatie. Op vaste tijdstippen wordt de container geleegd. 

Wilt u een rolcontainer huren? Neem contact met ons op voor extra informatie, vrijblijvend advies of een prijsofferte op maat. Wij helpen u zo snel mogelijk verder. 

Zelfpersende container

Compacteur monoblac

Bij een zelfpersende container vormen de container en pers één geheel. Dit is het grote verschil met een stationaire pers, waar de container los komt van de container.

Een zelfpersende container (ook wel stempelpers of schommelpers genoemd) is ideaal voor de verwerking van bedrijfsafval (restafval, folie, vochtig afval en veerkrachtig materiaal) en andere recycleerbare materialen. De container is beschikbaar in diverse formaten, beginnende van 6 vierkante meter. Een zelfpersende container is handig in gebruik en zorgt voor een ordelijke omgeving. Daarnaast bespaart u op uw afvalbeleid en werkt u mee aan een betere wereld.  

Een zelfpersende container huren? Aarzel niet en neem contact op met Bongaerts Recycling. Onze specialisten helpen u verder met vrijblijvend advies op een offerte op maat.

Duo-container

Duo-container

Bij een duo-container is de container verdeeld in twee compartimenten. Dit maakt de container ideaal voor het inzamelen van verschillende afvalstromen.

Net zoals de afzetcontainer is de duo-container enkel geschikt voor bouwafval, sloopafval, hout, steenpuin, metaal, karton, papier, plastic en ander verpakkingsmateriaal. De duo-container is beschikbaar in verschillende formaten en afmetingen.

Een duocontainer huren? Onze specialisten geven u graag vrijblijvend advies over het de verschillende formaten en types containers. Aarzel niet en neem direct contact met ons op via het contactformulier, telefoon of e-mail.

Stationaire perscontainer

Pers & Afzetcontainer

Een stationaire pers bestaat uit een container en een afzonderlijke pers. De pers komt los van de container. Wanneer de container vol is, wordt enkel het containergedeelte gewisseld. 

De perscontainer is geschikt voor bijna alle afvalsoorten, behalve bouwafval, sloopafval en chemisch afval. De stationaire pers is ideaal bij een continue afvalstroom (distributiecentra en drukkerijen). Doorgaans heeft een stationaire perscontainer ruim 50% meer inhoud dan een zelf persende container.

Wilt u een stationaire perscontainer huren of wenst u graag meer informatie? Neem contact op met onze specialisten via het contactformulier, telefoon of e-mail.

Knapzak en bureaubox

Bureaubox, Knapsack

Een knapzak is een kunststof zak voor afvalscheiding en recycling. Het is een handig systeem om allerlei verschillende afvalsoorten in te zamelen.

De volgende afvalstromen kunnen in een knapzak: folie, kunststof, karton, papier, EPS (piepschuim/tempex) en overig afval. Knapzakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, gaande van 60 liter tot 2500 liter. Elk formaat heeft een bijpassende houder, waardoor ze eenvoudig en snel worden gevuld.

Wilt u meer informatie over ons aanbod knapzakken en bureauboxen? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. U kan ons ook contacteren voor een vrijblijvende prijsofferte.